:: mumu** ::

Saturday, January 29, 2011

# 1 - mr.s

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 4:38 PM


hei ya handsome!

sory, ai da lame tak buka blog neh. err.. buka tp cume tengok-tengok je.kut kut de folower baru ke kan. malas asenye nak tulis2. kan bgus kalu ape yg ai tengah pikir dalam kepala otak neh terus je terpapar kat dalam blog. so, x payah letih-letih nak sign in blogger. tggu plak 3 4 minute loading. haish-lama. ai bukan penunggu yg setia semata-mata nak tulis bnde yg ai sendiri rasa TAK-MENARIK-NAK-KONGSI. nnt korang bosan nak bace.
   
sebut pasal bosan kan. ai teringat perbualan kat telefon dengan ex-s ai. tak. tak. syg, ai tak curang dengan you la handsome. dorang tu kisah silam ai yg bertahun dulu. hey! even you scandal ai pun you untung keh. dari si handsome-hansome yg laen tuh ai x iktiraf pape pun.. kire taraf you paling tggi setakat neh.. dun worry. HOHO!

continue just now. kapel weeks ago. mr f dan mr s neh selalu contact2 ai. kalu ai x balas msg kedua hansome guy neh akan kol. kalu tak msg jela. okehla kan, myb nak mngeratkan hubungan kekawanan la konon-nye sbb dah putus talian lame akibat putus hubungan. ai pun tak ade masalh nak kawan-kawan neh. tp, mesti pelik kan dari dulu kapel-kapel bagai nak sawan. at last break up! . dulu la kan. ai bercinta then ai yg putuskan. bosan-sgt bosan-terlalubosan.
 
 
eh. ai bukan gile duit ye. dan bukan juge giler punye shopaholic person. kalu giler pon ai puas ati kalu gune duit ai. oke! pembetulan, duit mama ai. haha.. you hansome, dun worry-ai xpenah pon gune wang you sbb ai mmg baik plus you mmg tak berduit pon.( ayat keji.. =p )
   

mmg ai baik pon. btw mr s. you kalau you contact ai sekadar nak mengungkit brape duit you da tolak gadai untuk ai - sekadar nak beritahu yg you nak gadaikan cincin dan gelang EMAS yg you beli kat POH KONG yg harge.. err.. err.. mahal la kan dan ai dah pon pulangkan EMAS you sbb you MINTA BALIK keh.buruk siku! dan hasil gadaian you tu nak beli BMW - atau you nak cerita yg yang you baru balik kerja dan you driving td = urghh! annoying! - dan you nak beritahu ai yg you da dapt lesen kereta dan berangan-angan nak bawa ai pegi jalan2. ouhh.. peh-lish! annoy-ing!- motif you?

         
dear hansome. plise. get him understand how tobe a gud bf. even you scandal ai pon syg, you treat ai dengan sangat baik sebagai seorang lelaki yg budiman. enaf. ai x minta lebih pon. tp you kan mr.s kenapa you tak mcam si hansome neh? kenapa perlu you nak ungkit2 bpe banyk yg you abis untuk ai. sampai sekarang ai pikir you tak ikhlas pon nak bersama ai. you.... sikit pon ai x penah nak pikir ai kua kan duit semata2 nak kol you tiap2 hari.
ulang lagi. taip-tiap hari. dan plus ai gune duit ai sendiri.plus ai kene sindir ngn ousemate ai. 

              
again. plise get him noe how to put 'kepercayaan' inside relationship. susah ke you?

               
mmg ai ade ramai kawan.lelaki-perempuan sume ade. dan ai tak layan kawan2 ai khusus pade kawan2 laki ai camne ai layan you.. lain oke. sebab you ai pinggirkan kawan2. ai nak jge ati you, at the same time nak jge ati kawan-kawan ai. tak cukup ker perhatian yg ai bagi pade you? tak cukup ke mase 24 jam ai call you-weekend ai berweekend satu hari dengan you? 

                  
jadi, you xpayah nak buka cite pasal kisah yg tak menjadi tuh. lepas je ai tawu sebenar2 perangai you kan. you better get dis ' ai dan you break up' . huh! hell sume tuh!

                    
oh ohh lagi satu.. ai tak rugi dan tak untung pon. ai rase senang hati bile ai lepaskan you dan tak sangka you neh HOT juga. sbb ape hansome? mr.s sgt senang mencari pengganti. hahahah. lelaki oh lelaki. tapi you tak mr hansome. you highclass! setakat ni la. LOL! haha.

continue .....

notakaki~ pengganti dye tuh da pon add ai.. mrs.ss. 

0 kumen ~kumen:

Post a Comment

 

CIK QU D'TOUCH Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting