:: mumu** ::

Monday, February 28, 2011

ceriakan pagi-pagi dengan senyuman!

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 10:45 AM 0 kumen ~kumen
                                                                           
                                                                 MALIQUE ft NAJWA

Senyum senyum senyum
Senyum senyum

Verse

Kacak luar
Kacak dalam
Kacak dengar sini
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit

Chorus

Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
tak perlu kata apa-apa
Akhirnya sempurna tiga album pertama
Bunyi macam koleksi hits terbaik orang lama
Dah ku kata ku takkan henti sampai tua bangka
Kalau habis abjad aku rap dengan angka
Satu dua tiga anugerah diterima
Oh itu tahun lepas tahun ini cuma dua
Tersenyum tiap kali kalah dengan Nurhaliza
Ditertawakan oleh anakku Inca Medina
Oh Inca Medina orang secantik nama
Cantik luar cantik dalam cantik macam mama
Hati macam grandmanya anginnya macam papa
Kalau dah merajuk nampak muncung sampai sana
Sebelum jadi drama dah tahu nak buat apa
Nyanyi balik lagu ayat lama ayat mama
Wanita hari ini jaga sensitiviti
Kalau buah hati merajuk boleh cuba ayat ini
Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit

Ulang Verse
Ulang Chorus

Ay buai tinggi-tinggi sampai ke puncak awan
Dengan kumulus dan nimbus aku berkawan
Aku bukan rupawan aku bukan jutawan
Tapi aku punya satu senyuman yang menawan
Baru mukadimah nampak macam sudah tertawan
Dengar kata hati perasaan jangan dilawan
Kalau takut mula-mula kita boleh berkawan
Duduk dulu biar ku belanja kopi secawan
Apa rasa sentiasa jadi bahan perhatian
Apa rasa jadi cantik kacuk cina pakistan
Apa rasa jadi seksi suka tak diperhatikan
Apa rasanya terima bertubi-tubi puji-pujian
Tu boleh pun senyum cantiknya gigi
Sepuluh markah penuh seharusnya ku beri
Wanita hari ini harus pepandai puji
Kalau dia jual mahal boleh cuba lagu ini
Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit

                                                                           

footnote ~ ai dedikasikan lirik lagu neh, tuk kengkawan2 ai yang jaoh dan dekat. SENYUM S0KM0 DEH! 
                 luv you all .. muax.


                                                                                                                                      

Friday, February 25, 2011

kerja banyak yang ai tak buat

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 12:45 PM 0 kumen ~kumen


tengok ai semacam relex je tetengari yang panas neh.
tp sebenarnye tidak!
ai buat- buat relex je. sebenornya dah nak gile menatap keje2 yang tertangguh.
haish! 

1. laporan temubual yang cik diniey suh ai buat 2 ari lepas, sampai ke leni tak buat2 ag. tak sampai seru nak buatlaa, ai da serabut keje bertindan2. website ukk lg. wat surat ag, ase x cukup tangan.
Bos plak kiri kanan atas bawah ade. haisyoo!
bz men! bz! bz!

2. Puan Rai, ari2 tanye pasal website tuh. line wireless kat opis plak cam sakit teruk.
tawu2 jela kalu da opis, byk mendela site kne blok, neh xleh dowmload, yg tuh tak bleh tgk.
so nak buat pon x semangat. bahan2 xde ngn ai. nak cari celah mana plak bahan-bahan tuh kaedahnye.

3. k. rite now. siapkan cik diniey punye laporan and trus email kat dia.. then, nnt ai bilang sama mama,
nak pinjam BB pade kakak ai terchenta tuh, siyesly, ai kne siapkan by monday neh. 

sama-sama la kite buat kerja yer!
chaiyok!

k. 
ai nak chaw kejap..
nak pi maybank sebentar.
ade hal negara.. 
tata!

Wednesday, February 23, 2011

bulan merah buat ai menggemok!

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 10:48 AM 0 kumen ~kumen
kenapa bila period , ai ase body ai cam berkembang mekar neh.
sies rasa gemok!
bukti??

keh cube lihat gambar dibawah.


-
-
-
-


tengok pipi tuh. gebussss semacam neh
ini gambar pada waktu semalam ye uolls.
=_='



neh lagi satu.. ai bg free je tengok gambar montel ai kt uolls





haih. haih. haih.
ceciter. ceciter pe kes jadi cik mon balik neh.??
ke sebab bju kurung kedah tuh buat ai jadi cik mon?
m0ntoks xper lagi.. ne montelsssssss...



ini terjadi pabila ai masuk bulan purnama.
asal bulan purnama je..
muke jadi bulan dan bulat,
badan pon cam belon suda..

STRESSS!! STRESS!!

tawu sbb ape?
2 minggu lepas badan saya cam yg ter papar dibawah ini..
ulang ye..
2 MINGGU LEPAS!



kurus kan??

tggu seminggu je lagi..
tak pun bg 3 4 hari je.
ai janji ai kurus balik!!
chaiyok!


footnote~  dah de orang ngomen2 ai gemok! terasa ai.... terasa..terasa .

10 petanda si die jodoh kite

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 9:21 AM 1 kumen ~kumen
Firman Allah SWT, bermaksud "Jika kamu menolong (agama) Allah, nescaya Dia akan menolongmu dan meneguhkan kedudukanmu" (Surah Muhammad, ayat 7)

Gunakan seluruh pancaindera

Jodoh adalah perkara yang sudah ditetapkan oleh Allah yang maha Esa. Tetapi bagaimana kita mengetahui dia memang ditakdirkan untuk kita? Allah SWT mengurniakan manusia telinga untuk mendengar, mata untuk melihat dan aka untuk berfikir. Jadi gunakan sebaik-baiknya bagi mengungkapkan rahsia cinta yang ditakdirkan. Dua manusia yang rasa mereka dapat hidup bersama dan memang dijodohkan pasti memiliki ikatan emosi , spiritual dan fizikal antara keduanya. Apabila bersama, masing-masing dapat merasai kemanisan cinta dan saling memerlukan antara satu sama lain. Lalu gerak hati mengatakan, dialah insan yang ditakdirkan untuk bersama. Benarkah ia seperti yang diperkatakan?

Berikut adalah 10 petanda yang menunjukkan dia adalah jodoh kita.

1.Bersahaja

Kekasih kita itu bersikap bersahaja dan tidak berlakon. Cuba perhatikan cara dia berpakaian, cara percakapan, cara ketawa serta cara makan dan minum. Adakah ia spontan dan tidak dikawal ataupun kelihatan pelik. Kalau ia nampak kurang selesa dengan gayanya, sah dia sedang berlakon. Kadang-kadang, kita dapat mengesan yang dia sedang berlakon. Tetapi, apabila dia tampil bersahaja dan tidak dibuat-buat, maka dia adalah calon hidup kita yang sesuai. Jika tidak, dia mungkin bukan jodoh kita.

2.Senang bersama

Walaupun kita selalu bersamanya, tidak ada sedikit pun perasaan bosan, jemu ataupun tertekan pada diri kita. Semakin hari semakin sayang kepadanya. Kita sentiasa tenang, gembira dan dia menjadi pengubat kedukaan kita. Dia juga merasainya. Rasa senang sekali apabila bersama. Apabila berjauhan, terasa sedikit tekanan dan rasa ingin berjumpa dengannya. Tidak kira siang ataupun malam, ketiadaannya terasa sedikit kehilangan.

- senang bersama ye. nak kate sume senang je ngn ai. tp tak lekat lama pun? cane tuh? haaaa... em.

3.Terima kita seadanya

Apapun kisah silam yang pernah kita lakukan, dia tidak ambil peduli. Mungkin dia tahu perpisahan dengan bekas kekasihnya sebelum ini kita yang mulakan. Dia juga tidak mengambil kisah siapa kita sebelum ini. Yang penting, siapa kita sekarang. Biarpun dia tahu yang kita pernah mempunyai kekasih sebelumnya, dia tidak ambil hati langsung. Yang dia tahu, kita adalah miliknya kini. Dia juga sedia berkongsi kisah silamnya. Tidak perlu menyimpan rahsia apabila dia sudah bersedia menjadi pasangan hidup kita.

4.Sentiasa jujur

Dia tidak kisah apa yang kita lakukan asalkan tidak menyalahi hukum hakam agama. Sikap jujur yang dipamerkan menarik hati kita. Kejujuran bukan perkara yang boleh dilakonkan. Kita dapat mengesyaki sesuatu apabila dia menipu kita. Selagi kejujuran bertakhta di hatinya, kebahagiaan menjadi milik kita. Apabila berjauhan, kejujuran menjadi faktor paling penting bagi suatu hubungan. Apabila dia tidak jujur, sukar baginya mengelak daripada berlaku curang kepada kita. Apabila dia jujur, semakin hangat lagi hubungan cinta kita. Kejujuran yang disulami dengan kesetiaan membuahkan percintaan yang sejati. Jadi, dialah sebaik-baik pilihan.

5.Percaya Mempercayai

Setiap orang mempunyai rahsia tersendiri. Adakalanya rahsia ini perlu dikongsi supaya dapat mengurangkan beban yang ditanggung. Apabila kita mempunyai rahsia dan ingin memberitahu kekasih, adakah rahsia kita selamat di tangannya? Bagi mereka yang berjodoh, sifat saling percaya mempercayai antara satu sama lain timbul dari dalam hati nurani mereka. Mereka rasa selamat apabila memberitahu rahsia-rahsia kepada kekasihnya berbanding rakan-rakan yang lain. Satu lagi, kita tidak berahsia apa pun kepadanya dan kita pasti rahsia kita selamat. Bukti cinta sejati adalah melalui kepercayaan dan kejujuran. Bahagialah individu yang memperoleh kedua-duanya.

- yup! strongly agree la.. any relation pon must have percaya mempercayai, kalu xde sikap percaya neh cane satu hubungan tu nak kekal. itu yg ai cari selama neh. selama ai pernah bercinta neh, x pernah p0n lelaki-lelaki itu ade perasaan percaya. even ai neh ramai mmbe di kalangan adam tp mesti de batas kan? x kan la ai nak bercinta ngn semua, stick with u jela sorang, nak ramai2 watpe. bercinta tu biala satu. iaitu kamo( anyonela ) la syg yg akan jadi bakal suami ai nnt. tp mesti ade kawan juga kan? kawan itu biar beribu. bukan sebab nak take advantage ke ape.. sebab kawan neh kan sgt2 penting dan yg paling dekat ngn kite. btol kan? dan ai ase x salah bila ai jalinkan hubungan kekawanan neh eventhough kawan itu dari spesis adam or hawa. somehow ai bleh ase nak mengadu, nak ade pendengar setia, nak ade yg spesen kepala tak btol ngn ai, de mmbe time nak hangout. jadi 2 2 adalah penting! cume nak cari yang btol2 kite percyai dan mmpercayai ai.

6.Senang Bekerjasama

Bagi kita yang inginkan hubungan cinta berjaya dan kekal dalam jangka masa yang panjang, kita dan dia perlu saling bekerjasama melalui hidup ini. Kita dan kekasih perlu memberi kerjasama melakukan suatu perkara sama ada perkara remeh ataupun sukar. Segala kerja yang dilakukan perlulah ikhlas bagi membantu pasangan dan meringankan tugas masing-masing. Perkara paling penting, kita dan dia dapat melalui semua ini dengan melakukannya bersama-sama. Kita dan dia juga dapat melakukan semuanya tanpa memerlukan orang lain dan kita senang melakukannya bersama. Ini penting kerana ia mempengaruhi kehidupan kita pada masa hadapan. Jika tiada kerjasama, sukar bagi kita hidup bersamanya. Ini kerana, kita yang memikul beban tanggungjawab seratus peratus. Bukankah ini menyusahkan?

7.Memahami diri kita

Bagi pasangan yang berjodoh, dia mestilah memahami diri pasangannya. Semasa kita sakit dia bawa ke klinik. Semasa kita berduka, dia menjadi penghibur. Apabila kita mengalami kesusahan, dia menjadi pembantu. Di kala kita sedang berleter, dia menjadi pendengar. Dia selalu bersama kita dalam sebarang situasi. Tidak kira kita sedang gembira ataupun berduka, dia sentiasa ada untuk kita. Dia juga bersedia mengalami pasang surut dalam percintaan. Kata orang, "lidah sendiri lagikan tergigit", inikan pula suami isteri'. Pepatah ini juga sesuai bagi pasangan kekasih. Apabila dia sentiasa bersama kita melalui hidup ini di kala suka dan duka, di saat senang dan susah, dialah calon yang sesuai menjadi pasangan hidup kita.

- kebanyakannya ai yg memahami dorang neh. dia ssh ai tolong. sbb ai syg dan ai xnak dia ssh. wlupun bende tu tersangat ssh, tp sebolehnya ai x kan bg jawapan n0. at least cri penyelesaian len tuk dia tak merasa ssh dan dia akan rasa bila dia ssh dia ada sumone yg dia boleh harap. its ME. sape2 yg bace neh yg kenal ai, ai x suke sshkan sape2. lebih suke diri sendiri yg ssh. bile ai syg, ai akan manjakan dia. sampaikan ai tak rasa nak kikis duit dia dan x pernah. sikap ai lebih suke berkongsi. sbb ai rse itu mnyebabkan ai ase dekat ngn dia. dats y ai byk tahu apa-apa sahaja mengenai dia dan sangat2 memahami. 
 
8.Tampilkan kelemahan

Tiada siapa yang sempurna di dunia ini. Tipulah jika ada orang yang mengaku dia insan yang sempurna daripada segala sudut. Pasti di kalangan kita memiliki kelemahan dan keburukan tertentu. Bagi dia yang bersedia menjadi teman hidup kita, dia tidak terlalu menyimpan rahsia kelemahannya dan bersedia memberitahu kita. Sudah tentu bukan senang untuk memberitahu dan mengakui kelemahan di hadapan kekasihnya. Malah, dia tidak segan mempamerkan keburukannya kepada kita. Misalnya, apabila dia bangun tidur ataupun sakit dan tidak mandi dua hari, dia tidak menghalang kita daripada melawatnya.Apabila kita dan dia saling menerima kelemahan dan sifat buruk masing-masing, memang ditakdirkan kita hidup bersamanya.


9.Kata hati

Dengarlah kata hati. Kadangkala, manusia dikurniakan Allah deria keenam yang dapat mengetahui dan memahami perasaan pasangannya. Dengan deria batin ini juga kita dapat saling tahu perasaan masing-masing. Kita dan dia juga dapat membaca fikiran antara satu sama lain dan dapat menduga reaksi dan tindakbalas pada situasi tertentu. Apabila kita yakin dengan pilihan hidup kita, tanyalah sekali lagi. Adakah dia ditakdirkan untuk kita? Dengarlah kata hati dan buatlah pilihan. Serahlah segalanya pada ketentuan yang maha berkuasa.

10.Solat Istikharah dan Tawakkal

Jodoh dan pertemuan semuanya di tangan Allah SWT. Manusia hanya perancang di pentas dunia ini dan skripnya ditulis oleh yang maha esa. Adakalanya, dalam memainkan peranan sebagai pelakon, diberi petunjuk melalui mimpi atau gerak hati. Mimpi memang mainan tidur, tetapi apabila kita melakukan sembahyang Istikharah dan memohon supaya Allah memberikan petunjuk, insya-Allah dengan izinnya kita mendapat petunjukNya. Jika dia pilihan kita, buatlah keputusan sebaiknya. Jika tidak, tolaklah dia dengan baik. Semua yang kita lakukan ini adalah bagi mendapatkan kebahagiaan hidup di dunia. Setelah semuanya diusahakan, berserahlah kepadaNya dan terus berdoa. Ingatlah, nikmat di dunia ini hanya sementara.Nikmat di akhirat adalah kekal selamanya.

- yg neh je belum buat ag. sbb tu dia yg sebenar tak muncul2 lagik =p


footnot~ bace dengan seronot ye!



Sunday, February 20, 2011

berdrift ngan satria biru

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 2:46 PM 0 kumen ~kumen
kelmarin, ai de kelua ngn shah. terasa sunyi plak kan sementelah ai merajuk ngn die seminggu.. haha. wat perangai x senonoh ag ngn ai kan. padan ar muke!  ala, seminggu tu cukupla. enaf-enaf la buat dia makan rindu kat ai bebulan-bulan dulu.. ( hahah.. hempuk je perempuan neh). since lepak2 ngn dye adela dalam beberapa jam sambil2 memerah otak nak wat website kementerian neh, terasa cam mengantuk dan lewat tuk balik umah. so, minta diri la tuk berangkat balik..

ase cam malas oke nak drive balik. ase cam nak amik supir je. supir tetap atau dgn kata laen supir sehidup semati.. err..ade x? xpayah byr gaji.. 

gagah2kan juge kaki kiri menekan clutch dan kaki kanan stat menekan minyak.. tgn kiri plak standby tolak gear 1. sedap gak drive malam2 neh. 

hah! part neh arh nak cecite neh. melepasi tol saujana putra tuh.. de plak mamat kereta satria biru neh cam mencabar kelakian ai plak kan. tak memasal plak. haih. payah la kalu de orang nak try berdrift ngn ai memalam bebute neh. ai dala mengantuk tahap cipan neh. tp mamat tuh amik kesempatan plak cam sondol2 kite ai suh cepat. gile seksual apekah? 

tp dye ingat ai perempuan ai nak berhati lembut ke? oh men. n0 men. no.....
ai pe lagi naik minyak dan tekan minyakla berdessup pi tinggal mamat satria tuh kat belakang. hahahahah ! puas ati2 puas ati!

tp......

ai ingat sampai situ jela.. upenye dye da potong ai siap2 sambil sengih2 keh.. ahh! tensen2! STRESS! ai x bleh trime kekalahan camtuh tawu.. 

xper2. jumpe ag you satria biru . bet kat litar SEPANG KEH.. ai tunggu you!! 

Wednesday, February 16, 2011

bekerjaya sekarang

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 5:10 PM 2 kumen ~kumen
    
dengan mulut penuh dengan keropok ikan. lunch time sekarang. haha. lunch skang...
sebab ape n ape kene mngene? sebab. ai suda bstatus ada K-E-R-J-A-Y-A.  da masuk 2 minggu kini.dimana ya? di KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI, putrajaya. position sebagai? ouhhhh...err. bese je. kontrak je pun. haih. kan da berkate2 tadi, job ai bese2 je.. nak tawu juga ker? oke. oke. ai sebgai KETUA UNIT KOMUNIKASI KORPORAT je.. hahaha. tipuuuuuuuu.. de ke jawatan KKK kontrak? pehal plak kan..

tgk jela neh. kalu da tgk dan da tawu, diam2 jela keh. =p



nak jelas pepandaila zooming ye.


selingan-selingan yang ado..



                                                     santek x meja saye? depan 2 orang bos lagi..
                                           terasa diri ini begitu berharga.. muahahaha 









 byak keje oke.  menimbun fail2 sebeloh tuh..
bz. bz.bz.












footnote~ cam berkaliber bile tgk diri sendiri. mama kate " baru tgk muke org da bekerja'  adoila mama.. ckap anak mama cun sudeeeehhhh.. wahahah!

Friday, February 11, 2011

pada para bakal suami

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 2:21 PM 0 kumen ~kumen
salam jumaat yg indah pade bakal-bakal suami. jap lagi korang mesti nak pi solat kan? aih.. sejuk perut mak bakal suami tgk anak teruna dia pi masjid. sejuk juga mata dan hati para bakal isteri yg confirm tak kawen ag neh. aih. agak2 bile boleh saya anta rombongan meminang?
                                                                       

keh, bakal suami xpayahla  bagi jawapan 'tunggu' kerana itu akan menyebabkan saya berharap dan sesungguhnya saya x suke mengharap, terharap,berharap, diharap dan pengharapan.sesungguhnya ia amat menyeksakan. arghh! seksa! hari-hari tunggu tapi tak ade hasil? bakal suami pun langsung x bagi jawapan pape dan akhirnya saya dapat tawu bakal suami saya da ade org laen..

tengok. da kcewakan hati saya. hati saya neh rapuh tawu, serapuh lagu opick 'rapuh' tuh tp ati saya lagi sangat rapuh. jentik sikit je da berderai musnah. rapuh x? .

saya da x mampu nak bg ati dan jiwa saya pade bakal suami yg laen. sebab bakal suami punye pasal la saya tak de perasaan tuk cari bakal suami laen. sebab bakal suami punye pasal la juge saye berat badan saya turun 24 kg! diulangi 24 kg! saya kehilangan banyak lemak dan kerana bakal suami juga la R-A-M-A-I plak bakal-bakal suami yg laen try usha-usha saya. saya tawu saya semakin C-0-M-E-L sekarang. tapi. ade makne ke? jawablaaa..
   
                                                   


tuk pengetahuan bakal suami saya, ex-ex saya dulu contct saya . sebab nak kat saya baliklaa.. ni bakal suami punye pasal la. kalu dulu awk xbuat pasal dorang tu x kan de can nak kacau saya sbb saya da de bakal suami saya. mentang saya da kurus kini, sebat si gebu je. aish! demand!


disebabkan fikiran serabut dan jiwa kacau bilau. hari-hari menangis. hari-hari crying. sampai da xde air nak support. saya ambil keputusan saya nak cari sumone yg bleh meng-ada-kan status berhubungan dengan saya. 


dan.. SAYA SUDAH MENDAPATKANNYA. pantas!


hensam plak kan. plus pink la.. cam bakal suami jgela, tp pink pink awk pun tak pade paras bahaya dan kritikal seperti si pink tuh.. hahaha.. bleh kutuk dia sesuka ati keh.. =0


i dont noe la dis pink one camne. 


suke x?
- suke je


sayang tak?
- cam sayang tp cam x rasa sayang pun ade. bese2 je


anggap dye ape?
-haih. very the complicated explanation la. hurm.
 


sikitla sinopsis pasal si pink neh. cute. tinggi pon paras2 saya je. agk stylo bkn dari segi pakaian tp cara dye. -berjalan-  quitely cam artisla. ( dia bukan taste saya). and dia sangat femes dikalangan lelaki dan perempuan. juge digelar g**boy. tp simpangla. since knl dia saya tawula perangai dia cane. unpredictable juge. bukan cam saya, kadang2 je sukar dijangka.. tp saya neh trus terang orgnye.. kalu saya kate saye minat dat guy, saya akan gtawu dia ' saya minat awk' . ahahah. gentel-woman x saya? 


err. kalu boleh saya nak seorang lelaki yg tetibe je ' saya nak masuk minang awk' . dan itula the mr husband to-be saya. saya xnak mngarang panjang2 cane mr. HTB yg saya nak. kalu ensem dan kaya dan sayag serta cinta saya.. dengan secepat mngkin saya trus agree without any objection! kalu tak ensem.... ouh ouh. kurang kacak berkemungkinan saya nilai dari segi yg laen plak keh. jgnkecewa sgt. sbb saya pernah merasainya. 

for dis hour, minute and second and jangka yg agak lama, saya tiada hati dengan bakal-bakal dan bakal HTB saya. semacam de satu penyakit yg mana saya ase takut, fobia dan kdang teruje dan selalunya rse diawang-awangan (tp selalunya tak lama la)    tuk jatuh cinta dan mendengar pengakuan ekhlas dari bakal2 suami saya neh la.. im sory. pade HTB dilua sana, saya belum bersedia tuk jadi WTB korang keh dan saya bukan lagi orangnya. ( motip saya sangat gedik kan?? =p)


* kenapa saya feeling cam saya akan kawen lambat? haih. haihh. haihhhhhhhhhh...... 


footnot~ saya da 22 k. mama saya kata saya da T-U-W-E... tp saya in relationship but not taken yet.

                                                                           
 

Saturday, February 5, 2011

kapung oh kapung

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 11:19 PM 0 kumen ~kumen

ouh men.
ai sgt penat drift dari tenghari sampai ke petang.
dari penjom sampai ke shah alam. hampir putus urat kentut ai oke. =_='

eh. lupe.
say hey ya!jejaka-jejaki idaman ai. haha .seminggu juga ai x update kan? surela kamu2 jejaka2- bakal husband-to-be ai rindu ngn ai kan? kan? rindu korang juga. muax,
seminggu ai tiade bertanye kabar.semingu juga ai berada di kuala krai. ntah cmne punye planning pon ai xbpe nk pasti sgt sbb x penah2 pun balik kg TANPA DIRANCANG.fullstop.

kuala krai tu kat kelantanla you. bpe belas kali ai nak mention? plise la..
ye. mmg xde slang sne pon. da duk key-el kan x AMERIKA la dok kechek klate. haha. actualy ai klate murtad je. =p

dr LCCT amik baba, malam tu lpas mghrib ai, kaka and baba bertolak kelik kapung yg hampir memakan jam 3 pagi tuk sampi ke kapung ai tuh. tanpa SERVICE kete! tanpa mama juge. hebat! dan kami bertawakaltu alallah jela. 

satu je ai nak kate. ai suke balik malam. tu je

oke. oke.
ai penatla nak taip panjang.
ase cam nk tido sepanjang malam esoknye. org kate standby tenaga tuk hari senin neh.
eh? cam ai je yg kate??



notfoot~ guyz.. turn sape dodoikan ai malam neh? ai nk lagu industan keh?
 

CIK QU D'TOUCH Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting