:: mumu** ::

Friday, August 17, 2012

video tutorial untuk kam0

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 3:15 AM 0 kumen ~kumen
hey ladies! berita baik untuk anda2 yang suke chantek! saya berusaha mmbuat video tutorial mekap dari semalam dan sampi masa harini siap jugak vide0 saya. c00l kn? cam tak kene plak ayat tuh..haha.

sementelah bbrapa jam edit vide0, agak meletihkan. teruja,. juga haus.. ouh. bulan puasa plak kn.

disebabkan suara saya x kuat. x jelas. saya pk pakai background music jela. ade satu music first tuh cam xkene ngn tema video. bila playback balik cam video org yg da xde kt dunia ni, so cam wat flashback baliklaa..lebih kurang gitulaa. tp. suke oke ! 

video tutorial yg pertama kali dibuat dan harap dpt jd pnduan pada mereka2.

layan j0m!

video
 maaf..jika xmemuaskan

* sebarang pertanyaan atau request, sila tinggalkan jejak anda n comment di entri, pertanyaan anda akan dijawab serta merta.. =D

SELAMAT MENCUBA !

Thursday, August 16, 2012

jom cantek di hari raya!

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 11:39 AM 1 kumen ~kumen
salam satu malaysia

first of all.. sebelum tamat bulan ramadhan tahun 2012 ni.. terasa tak terlalu lambat nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK pada semua umat islam di muke bumi ini.. m0ganye ramadhan ini diisi dengan perkara-perkara yang baik.

hanya tggal beberapa hari je lagi kite nak sambut raya. tp knp rasa semacam pelik plak ulis entri kali ini? kenapa saya menggunakan bahasa Melayu penuh?

rasa terpanggil nak menulis pagi ini sbb saya nak share mekap simple, natural, seksi untuk dirias masa raya nnt.. of cozeslaa semua wanita WAJIB kelihatan cantik di pagi raya kan? mungkin mahu kelainan sedikit mase hari tersebut. jadi, saya teramatla byk masa untuk mendandan muke saya mlm td untuk tatapan warga2 cantek!

PREVIEW

*tirusnye muke saya. saya kurus

DIA? oh. die ni mmg camni. over  sopan. ignore jer dia k. tp lens tuh cantik kan? saya order kat cermin mata yg kebetulannye tokey tu jual demgan harga yang patut, brand FRESH LOOK. memey berbaloi2..wane nye p0n terang. kalau beli yang barbie d0llnye lens.. x ade wane camni..sies..da byk da pakai brand murah2 ni..tp bile jmpe yg ini..saya bg 10 starrrrrsss!

xmcam barbie d0ll ea? hehe
 bold mekap.. boleh juga dipanggil vintage style. hanya highlight di bhagian bibir untuk jadi tumpuan utama si pemakai. *entri ini khas untu mereka yang gemar pada warne merah.. tiada penggunaan eyeshadow hanya dengan sentuhan eyeliner gel MAYBELINE dan maskara water proof MAYBLINE mmpu menaikkan rona mata anda tmpak kelihatan galak tetapi tidak terlalu keterlaluan..

untuk base muka.. anda hanya perlu ada concealer ( xkira dari ape jenis brand) pixy compact powder code yellow beige dan loose powder DANOS code 03.. 3 elemen ini cukup untuk menflawlesskan kulit anda seperti anda memakai foundati0n.. menarik x?

ramai request pada saya buat vide0 mekap.. hohohoh..saya ini sgtla x fotogenik. jugak pemalu depan kmera wlaupun xde org kt depan tu. rasa macam.. gedik nye kau!

tp INSYA ALLAH..tutorial seterusnye akan menyusul dalam entri seterusnye.. kbai.

* sebarang tempahan mekap boleh direct ke n0 0123857591 - Qu

Saturday, June 2, 2012

Farha Engagement - Sepang

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 10:52 PM 0 kumen ~kumen



















Fashion Show Hari Cantik dan Sihat Minda

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 10:18 PM 0 kumen ~kumen
 m0del :: Nadia Natasya












Makeup Class - kg Melayu Subang

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 9:55 PM 0 kumen ~kumen
 model class :: suria Qaisara


 student I :: Nur Zakiah


student II :: Kak Ieda

Sunday, May 6, 2012

Makeup Job For Fashion Show - UKM

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 10:07 PM 0 kumen ~kumen




 MODEL :: IDA MANSOR

 MODEL:: SARAH HATA















Tuesday, April 24, 2012

fara miera engaggement - meru

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 4:41 AM 0 kumen ~kumen
customer :: farah miera
makeup n hair do :: cik Qu
location :: meru
















Shoot Pemenang contest

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 4:28 AM 0 kumen ~kumen

makeup job for photoshoot pemenang contst mekap anjuran Sentuhan Hyna razak dan Cnp nurul

pemenang contest 
intan atika - melaka



photogrpher :: musa rosli
photogpr yg tetibe dtg nk jumpe ngn sy.. tp kene wt bidan terjun sbb OP sbnar x mai..
nasib die ade.. kalu x ai la plak jd photogrpher yg x bertauliah tuh.. hoho

Pre Test Makeup

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 4:16 AM 0 kumen ~kumen
pre test makeup
at restu rezeki, jalan kebun


Menawarkan Khidmat MakeUp : >Persandingan >Bertandang >Pernikahan >Pertunangan >Majlis Makan Malam (Dinner) >Modelling Photooshoot/Pre Wedding/ Post Wedding >Convocation etc. >Trial MakeUp ..contact no: 0123857591 - Cik Qu

**mnyediakan photogrpher tuk sebarang majlis boleh hubungi sy 0123857591 - iqa

Thursday, April 19, 2012

Makeup Dinner 16 april '12

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 7:04 AM 0 kumen ~kumen
customer :: kak nani

de cam ziana zain x? 
kan?

Wednesday, April 18, 2012

photoshoot High Style Fashion - muzium TUDM

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 8:07 AM 0 kumen ~kumen
3rd days...
shoot at muzium TUDM

 model :: ayesha scabia
makeup by me



















untuk sebrang tempahan makeup hubungi 0123857591 - Qu
 

CIK QU D'TOUCH Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting