:: mumu** ::

Monday, June 24, 2013

SOLEMNIZATION NISA ISHAK

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 1:52 AM
TAHNIAH KAK NISA =)

syukur. selamat da kak nisa jd isteri org. kak nisa ni membe kolej kakak i. amik khidmat i tuk makeup die time hari die nikah . lepas jer wt test mekap beberapa bulan lepas. compom booking date hari bersejarah tuh. 

kalau ada yang nak khidmat makeup dari i boleh text whatsapp 0132497855.. nak call kne gune no ni.. 0123857591.. kalu nak tnye pasal hage makeup boleh pm kt fb, direct msg kt no diatas, jugak boleh email me.atiqah@ymail.com 

untuk wanita2 yg tidak suka cukur mencukur .jgn risau i tak wt service cukur kenin..tp kenin u ols akan seperti dicukur..hehe..ajaib bukan. walaupun u olls minta i cukur..i menegaskan i tidak akan sesekali nk cukur bulu2 u tu..kalu nak leh cukur siap2.. heheh. makeup2 juga..tp bende yg xboleh wt better jgn wt kn?? 

anyway, enjoy tgk picture 






0 kumen ~kumen:

Post a Comment

 

CIK QU D'TOUCH Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting