:: mumu** ::

Friday, July 5, 2013

WEDDING FARHANAH SUHAIMI

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 12:48 AM
hi! back again after 3 times ulang alik dari toilet.. ceri beri ok. i xtawulaa pe sensitip sgt pewut ni..  mungkin proses buang lemak2 degil kt bdan ni sementelah berat pon makin naik dadak neh.. ah stress. 

sambung citer day 2 job kawen lak kt port klng, taman raja uda.. client i ni penah dah amik khidmat makeup i time tunang last 4 month ago. dia puas ati dengan makeup i yang  i mmg xgalakkan makeup heavy2 ni.. jd, dia pon amik i pakej sume nikah, resepsi dan bertandang..

memandangkan nikah n resepsi pada hari yg sama, i pon kne berkemah jp kt umah die until petang.. tp best sbb dorg wt 2 kali resepsi..yg resepsi pertama walking under sword..err betol ker?? hahaha! bedal la labuuu.. berjalan bawah pedangla..bergaya okek!.. husband die org kastam mmg ptutlaa..nnt husband to be i lak orang maintanance..jd nnt sanding jalan bawah letrik..hah! kerlassss sgt.. hehe

nama client i ni farhanah suhaimi.. sgtla peramah. da cam kakak sendiri lak..hehe..i ni kalu dgn customer mmg cmtu, baru je jmpe tp bckap cam org da knal lme.. heuheuheu.. jom tgk gmbo die nikah.. i bg sentuhan sweet2 gitu.. tibe2 dalam pala otak xnak letak shading pipi, nk nampak effect makeup bersih.. sgt menjadi..! yes!





resepsi part satu . yang i cakap bawah pedang tuh.. alhamdulilah mekap maseh maintain..i cume tukar kaler lipstik sahaja.. 


sekali tgk cam ayu raudah plak kak hana ni.. sis! u sooooooo stunning laa.. sape la tuh makeupkan kan.. ehem2..heee.. 

next! resepsi kedua.. oh ya! kedua2 baju resepsi ni datangnye dari butik zamrimatouch..sila carik beliau di fb yah! bju2nye sgt2 cantik dan mekap dri beliau pon sume gojes2! =)

maseh lg mekap yg same xtukr wane bibir sbb bju n bibir nmpak matching..so i keep stay de makeup.. 


nak tgk yg bertandang punye x??



time bertandang bajunye same sbb kt blah laki wt kawad pedang jgk..
jd, nothing to spesel nk tunjuk..sme jgk.. tp time ni mnyempatkan diri tuk snap berduaan ngn mempelai..anw congratulation sis! luv u <3 i="">

*sebarang tempahan makeup boleh pm/text/whatsapp ke 0132497855 dan sebarang bentuk pertanyaan pasal makeup atau cadangan boleh emel ke me.atiqah@ymail.com

0 kumen ~kumen:

Post a Comment

 

CIK QU D'TOUCH Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting