:: mumu** ::

Tuesday, October 18, 2011

..................................................

extractEd bai cik Qu D'touch sEkitar 3:52 AM
m00D::  R. I. N. D. U

ye.. ai tahu.
jarak ai ngn u bukan jauh pun..
tp.. ai rindu..

abie....
i nak abie tahu yg i sygkan abie sgt-sgt..
rindu tu op cos laa sampai mati pun tak abis.
i tahu, u takut kalau i lupe kat u..
tp u tahu x betapa i takut kalau u tinggal i.
jgn sampai i terjun longkang.
kalau u wt camtu kat i.

abie...
sedar tak sedar 8 bulan i ngn abie..
8 bulan tu, every week kite spend time bersama
walaupun sekadar menghantar abie ke kolej.pastu amik abie pulak.
nasib baik dekat je.. hehe
bukan berkire ea.
tp nak abie sentiasa pikir..
what im doing rite now,
it bcoz only for u..
u abie.. no one else.
full stop!

i sentiasa nak abie bagi semangat kt i tak kire apa situasi pun
sbb abie, i rasa hati i hidup untuk insan bernama lelaki
dan abie orang yg di pilih untuk isi ruang kosong hati i.
even mulanya i takut,
abie pulak cam was-was je.
tp ttp amik keputusan UNTUKBERSAMA.

i rasa lagi kuat bila satu satu hal terjadi..
maybe kebetulan.. tp x..selalu berlaku.
i selalu tak ade kredit.
dan bila nak kol abie, i ckp dalam hati

'awk boleh telefon saya tak sekarang? saya da nak samapi umah awk'

tak sampai seminit abie kol.
abie pun rasa bende yang sama.
abie rasa macam i suruh abie kol..
dan abie kol..
jd pesanan hati i sampai kt abie
tanda relationship kite kuat

sies bende neh berlaku tiap kali i rasa rindu kt abie
and kredit i xcukup nak kol abie
time tu i cam pikir nak antar telepati dekat abie
i antar camni

' abie leh kol tak sekarang, plizzzzz... saya rindu sangat kt awk.. telefonla cepat!!'

pastu semacam telepati i di balas..

'awk tggu sat lagi k.. saya bz sikit. nnt saya kol awk'

dalam 15 minit abie kol i.
abie kate bz sikit td...

nampak tak abie?
kite mmg slalu gaduh
gaduh plak tak nak kalah
masing2 nak lagi power.
abie api dan i rse panas
tp i tawu abie mmg sentiasa mngalah ngn i
walaupun tak nampak. tp i rase..

tp..
abie perasan tak Allah nak tunjuk perasaan kite neh sama
Dia bg kita berhubung gune hati.. nak2 kite jaoh.
jd i  xnak kita sia-siakan hubungan kita..
kite da jaoh abie..

abie tahu,
i paling suke part mami u syg i..
hehe..

abie..
deep in my heart, u always inside.
dan im lucky to noe u first before others noe u.
and im so lucky bila abie ungkap perkataan

AWK SAYA PUNYA
SAYA TAK SANGGUP NAK HADAPI 
BILE AWK TAK ADA..
JANJI AWK TAK TINGGAL SAYA..??

yes!!! im promise!!!


0 kumen ~kumen:

Post a Comment

 

CIK QU D'TOUCH Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting